Laatste nieuws

Geen besloten deel meer voor leden (3-7-2018)

De website gebruikte tot voor kort het programma Joaktree om de genealogische gegevens te presenteren. Daarbij was een deel van de informatie opnebaar beschikbaar en een deel was alleen beschikbaar via het leden gedeelte. Helaas heeft de ontwikkelaar van Joaktree al lang geleden besloten om het programma niet meer bij te werken, waardoor het op enig moment niet meer compatible was met de deze website. Sinds 1 juli 2018 is het afeschermde leden gedeelte daarom niet langer in gebruik. Alle informatie is vanaf die datum gewoon openbaar beschikbaar.

Upgrade website (13-12-2017)

De website is geupgrade naar een nieuwe PHP versie. Hierdoor blijkt het niet langer mogelijk om gebvruik te maken van de genealogische module Joaktree dat al sinds 2015 niet meer door de ontwikkelaar wordt bijgewerkt. Als tijdelijk alternatief is er een algemeen persoonsoverzicht in het menu gemaakt getitteld 'Alle personen'. Daarmee kunnen alle personen via een persoonskaart geraadpleegd worden. Via de persoonkaart kan doorgelinkt worden naar ouders, kinderen en partners van de persoon. Hierdoor is het toch mogelijk op overzichtelijke en eenvoudige wijze alle beschikbare gegvens te raadplegen. De persoonskaart is nog niet reactief en past zich dus niet automatisch aan aan het schermformaat. Hier wordt aan gewerkt.

Nieuwe foto's (28-09-2014)
Er zijn nieuwe foto's beschikbaar in het 'Extra menu leden'.

Upgrade Website (03-08-2014)
De website is in augustus 2014 geupgrade naar een nieuwere versie. Mocht u fouten tegenkomen op de website (niet correct werkende links of snelkoppelingen, of ontbrekende foto's) of mocht u geen toegang meer hebben tot het leden gedeelte, laat dat dan even weten door een melding te maken via het contactformulier.

Grafische weergave parenteel stamhouder (16-01-2014)
In het menu Genealogische gegevens is de optie Grafische weergave stamhouder opgenomen, die de Genealogie van de stamhouder in grafische vorm weergeeft.

Grafische weergave lopend onderzoek (16-01-2014)
In het menu Genealogische gegevens is binnen de optie Onderzoek een nieuwe en bijgewerkte grafische weergave van het lopende onderzoek opgenomen.